Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. august 2002 kl 20.25 Campingliv

Sonja går på vekta

Har Sonja klart å slanke seg? (Foto: Rubicon TV)
Har Sonja klart å slanke seg? (Foto: Rubicon TV)
sonja har prøvd å slanke seg i hele sommer. Nå er tiden inne for å gå på vekta. Har hun nådd målet sitt? Hun har prøvd aerobic, rulleskøyter og turgåing og vært knipen med godteriet. Men har det hjulpet?

Gøran har aldri holdt en tale i hele sitt liv, men nå er det ingen vei utenom. Han skal nemlig være forlover i kameratens bryllup. Britt Lise og Tore har hatt en lang slitsom sommer. Vil de gå på en ny sesong, eller er de ferdige med Larkollen Camping?

Om Campingliv
Campingliv er en dokumentarserie på åtte deler som følger livet på Larkollen Camping gjennom en sommersesong. Vi følger ti faste feriegjester på campingplassen, og sammen med dem får vi se hvordan en campingferie kan arte seg på godt og vondt.

Tore (54) er bestyrer. Han startet jobben i 2000, og har kun drevet campingplassen en sesong sammen med kona Britt Lise (50).

Sonja (49) har campet på Larkollen i ni år sammen med ektemannen Gunnar (47). De liker det bedagelige livet. Sonja er ikke helt fornøyd om dagen, hun har fått et vektproblem og skal prøve å slanke seg denne sommeren

Freddy (31) og Gry (31) har aldri vært på camping før. De har kjøpt en brukt vogn og skal teste ut campinglivet sammen med barna.

Lillegull (55) tilbringer mesteparten av året på campingplassen sammen med sin lille hund Shiba.

Gøran (26) har vært her hver sommer siden han var seks år. For fire år siden kjøpte han egen vogn og har fått plass ved siden av familien.

Bjørn (45) og familien har feriert på Larkollen ett år tidligere. I år har de kjøpt seg ny campingvogn og har fått en ny plass.

NRK Underholdning
Produksjon: Rubicon TV
Foto og regi: Rune Obrestad og Erland Øverby (”Vi er Vål’enga”)
Pressekontakt:Anne Bekkevold, 23048956

Bilde
Har Sonja klart å slanke seg? (Foto: Rubicon TV)