Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 5. april 2006 kl 21.45 Sporløst forsvunnet

Mørke hemmeligheter

I en Harlem-gate skjuler det seg et ungt foreldrepar – og en mørk hemmelighet knyttet til deres bortkomne sønn. Etterforskerne i FBI er på sporet. F.v (Foto: CBS Worldwide Inc.)
I en Harlem-gate skjuler det seg et ungt foreldrepar – og en mørk hemmelighet knyttet til deres bortkomne sønn. Etterforskerne i FBI er på sporet. F.v (Foto: CBS Worldwide Inc.)
En familie av spansk opprinnelse er sentrale i kveldens episode av Sporløst forsvunnet.

En uidentifisert spansk liten gutt blir funnet, men Jack Malone er forbløffet over at ingen melder ham savnet. En runde i nabolaget der gutten trolig kommer fra, setter politietterforskerne på et slags spor.

Etter hvert mer enn aner de at den lille gutten er forfulgt av en pedofil mann som nylig har bosatt seg i området. Det er også grunn til å anta at gutten er involvert i en eller annen form for kriminalitet.

Da Jack og kollegene hans omsider finner guttens foreldre, oppdager de at familien er illegale flyktninger med en mørk hemmelighet som setter alles liv i stor fare.

Om serien
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen
Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 7, sesong 2: A Tree Falls
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Marianne Vinje, 23 04 99 18/988 588 80LENKER
  • Hjemmeside: 
  • Les mer: