Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. november 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Hemmeligheter kommer for dagen

Fire gode venner gjennom tykt og tynt: Kelly (Deborah Mailman), Will (Joel Edgerton), Alex (Claudia Karvan) og Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Fire gode venner gjennom tykt og tynt: Kelly (Deborah Mailman), Will (Joel Edgerton), Alex (Claudia Karvan) og Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Richie bor sammen med Simon, men har ennå ikke fortalt faren sin om det. Richie og Will tar pappa Gordon med på en fuktig kveld på byen, og Richie bestemmer seg for å "komme ut av skapet" der og da. Faren vet ikke helt hvordan han skal ta avsløringen, og Richie vet ikke hvordan han skal hjelpe faren.

I mellomtiden avslører Rex en hemmelighet for Alex: Han elsker henne. Alex ønsker å si det samme til ham, men hun er ikke sikker. Caitlin skal føde når som helst, og Gabrielle, Jasons tidligere kjæreste, er i følelsesmessig ulage. Hun vet at det er irrasjonelt, men det gjør vondt – helt inn i hjertet. Gabrielle er heller ikke sikker på om den seksuelle tiltrekningen mellom henne og sjefen Dominic bare er innbilning.

Alex er opptatt, så Evan må se seg om på andre jaktmarker. Han treffer den sexy forleggeren Lauren, men den store gnisten uteblir.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David tredennick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83