Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. mars 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Robert på flukt

Robert rømmer hjemmefra. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Robert rømmer hjemmefra. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Situasjonen hjemme hos Robert er ikke blitt noe bedre, snarere mye verre. Han overhører en samtale moren har med barnevernet på telefonen, og Robert forstår at det er fare på ferde.

Robert ligger i sengen sin og lytter til at moren snakker med barnevernet på telefonen. De skal komme på hjemmebesøk. Han kler seg i en fei, pakker en bag og stormer ut døren etter at han har lagt igjen et brev til moren sin.

I dekning
Robert har gjemt seg under rampen på skateboard-plassen da Konrad dukker opp. Robert viser fram et brev fra barnevernet og forteller at de skal komme og hente ham i dag. Guttene bestemmer seg for å dra til Johnny og Johanna slik at Robert kan skjule seg der.

Om serien
Gjennom tolv episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.
.
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252