Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 5. september 2006 kl 23.10 Evig ung

Krøll i nesten alle leire

Emma (Lisa Faulkner) har sluttet som sykepleier og forsøker å bli med barn, men vil partneren? (Foto: BBC)
Emma (Lisa Faulkner) har sluttet som sykepleier og forsøker å bli med barn, men vil partneren? (Foto: BBC)
Carls halvsøster Jane har bedt med seg Andy ut. Og Paul som gjorde haneben til henne, ender på kjøret igjen.

At Paul fra før er erfaren med dop, gjør ikke saken bedre. Han er inne i en ond sirkel og stoffmisbruket gjør at han mister jobben.

Ensidig ønske
Emma ønsker seg barn, men hva med Carl? Faktisk er han ganske fortørnet på henne. Og Emma blir ikke med barn, noe som i sin tur gjør henne irritert og oppfarende.

Det skorter mer og mer på hjemmekos i forholdet. At Jane og Andy har plukket opp tråden og averterer for all verden at de er kjærester, hjelper ikke særlig på gnisningene mellom Carl og Emma.

Emma begynner i stedet å ta seg tid med Jons datter Katie, etter at moren hennes omkom i en bilulykke. Men en dag da de to har det trivelig sammen, kommer Jon med voldsomme bebreidelser mot datteren pga. morens død.

Mer om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Britisk dramaserie i 11 deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 2)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
LENKER
  • Les mer 
  • Les mer 
  • Hjemmeside