Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. mars 2007 kl 22.30 Hjerte til hjerte

På kant med alle

Linn har mange gode navn på tavla si, men sliter litt med å få noen til å stille opp i boka.(Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Linn har mange gode navn på tavla si, men sliter litt med å få noen til å stille opp i boka.(Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Linn jobber lange dager for å kunne levere manus til Tonje. På toppen av dette er det fotografering og press fra alle kanter. Ikke rart det blir i overkant for en kreativ kunstnersjel fra Oppsal?

Selv om forlaget mener noe annet, vil Linn pryde bokomslaget i rosa trikot. Hun møter derfor til fotoopptak hos mesterfotograf Morten Krogvold ferdig antrukket.
Det blir en intens seanse, men utfallet er de fleste fornøyd med.

Senere på dagen har Linn møte med redaksjonen om fremdriften på prosjektet. Thomas og Ingrid er bekymret for om Linn rekker å bli ferdig med boken til avtalt tid. Linn ber om respekt for sin kreative prosess, før hun styrter av gårde til et møte med Märtha og Ari Behn. Det viser seg imidlertid at Linn egentlig skal gjøre en jobb på Storosenteret sammen Lars Olav og Martin fra Tufte IL. Dessverre dukker også Tonje tilfeldigvis opp på senteret.

Bokprosjektet henger i en tynn tråd da Bertine Zetlitz takker ja til å bidra med en tekst. Linn og Ingrid møter pop-stjernen på kafe, men møtet blir ikke helt som Linn vil.

Dermed må Linn jobbe ekstra lange dager og føler stresset tar overhånd. På sammenbruddets rand må Linn tilkalle sin manager Elina Krantz for å få hjelp til forhandlinger med Tonje.

Om serien
For første gang er skuespiller Linn Skåber hovedperson i en TV-serie, av og med henne selv. "Hjerte til hjerte" er tittelen på den nye TV-serien og samtidig er det tittelen på boken Linn skal skrive, på oppdrag for Gyldendal Norsk Forlag.
Boken skal være om Linn sine møter med ti ulike, norske kjendiser.
I løpet av en seks måneders periode skal hun jobbe i forlaget, og NRK følger prosessen fra første arbeidsdag til boken skal lanseres.

Det viser seg imidlertid raskt at det ikke er Linn slik vi kjenner henne fra revyscenen som dukker opp hos Gyldendal forlag. Det er nemlig Linns skjulte sider vi blir kjent med, et bekjentskap som avstedkommer både absurde og til dels svært pinlige situasjoner. Men ikke for Linn selv. Som selvsentrert redaktør for egen bok velger hun å gå sine helt egne veier.

Egenprodusert humorserie (2007)
Manus: Linn Skåber, Terje Solli og Line Grünfeld
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Tone Johnsen, Karoline Berg, Kristin Tonjer og Bartek Kaminski
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80,

TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no