Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 25. oktober 2009 kl 20.05 Elixir

Går i bokseringen

Henriette Bruusgaard viser seg å være tøffere enn de fleste. (Foto: Mastiff)
Henriette Bruusgaard viser seg å være tøffere enn de fleste. (Foto: Mastiff)
I kveld er Henriette Bruusgaard klar for sin store finale som slett ikke er for pyser. Skuespilleren skal nemlig gå en full kamp i bokseringen under NM i boksing. Et helt annet mål enn hva som var utgangspunktet da hun startet treningen med Cecilia Brækhus.

Henriette har gått en lang vei siden hun startet boksetreningen, og fremgangen har vært så stor at målet nå er oppjustert for den spreke programlederen. Så i stedet for å gå en diplomkamp som planlagt, har Henriette bestemt seg for å gi jernet. Under NM i boksing skal hun gå en full kamp mot en mer rutinert bokser. Men først må Henriette på vekta for å bli godkjent.

Blør jeg i munnen?
Ådne Søndrål legger hardt press på Jonna Støme før finalen på 1500 meter i Vikingskipet. Men bare oppvarmingen holder på å ta knekken på Jonna. Etter andre sving har han blodsmak i munnen. –Ta det med ro, det skal gjøre vondt, er trøsten fra skøytetrener Ådne når Jonna sammenligner følelsen etter treningsrunden med å ha hatt influensa i tre uker i strekk.

Finn Christian Jagge lærer Henrik Mestad startteknikk og portkjøring, mens Kjetil André Aamodt tar med Trond Espen Seim til Gaustablikk for å spisse formen. Nå er det oppkjøringen mot SM – skuespillermesterskapet som står i fokus.

Om serien
Sju av Norges største idrettsstjerner skal lære opp hver sin elev i sin sportsgren. Fra å kunne absolutt ingenting skal en knippe kjente nordmenn bli pisket frem av idrettsheltene våre til en finale hvor de må vise hva de har lært. Målet med serien er at deltakerne skal lære seg å mestre idretten, samtidig som seerne får et innblikk i hva som skal til for å bli god, og selv bli inspirert til å trene. I løpet av åtte episoder følger vi de ulike konstellasjonene fram mot det sportslige målet som settes når kjendisen og idrettsstjernen møtes for første gang.

Kjetil André Aamodt og Finn Christian Jagge trener skuespillerne Trond Espen Seim og Henrik Mestad i alpint, mens golfstjernen Per Haugsrud skal sørge for at politiker og advokat Abid Raja blir god nok til å gå en hel golfmatch. Cecilia Brækhus skal drille skuespiller og programleder Henriette Bruusgaard i bokseringen og gjøre henne god nok til å gå en diplomkamp. Komiker Jonna Støme bestemmer seg for å gå VM på skøyter når han møter sin trener, Ådne Søndrål, mens radiofantomet Finn Bjelke overbeviser Ingrid Kristiansen om at det er et mål nok i seg selv å bare komme seg rundt Sognsvann.

Norsk underholdningsserie i 8 deler
Produsert av Mastiff for NRK (2009)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900