Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 3. mai 2013 kl 03.25 Film: After The Sunset

Diamanttyver på rømmen


Max og Lola befinner seg i det tropiske paradiset Bahamas. Der nyter de livet etter at de har stjålet den andre av Napoleons tre berømte diamanter. Men FBI regner med at paret ikke nøyer seg med ett kupp, og at de planlegger å stjele den tredje av diamantene.

Stan, FBI-agenten som har brukt flere år på å jage Max, nekter å tro at de to har gitt seg for godt. Han er overbevist om at paret har en ny plan på gang, og at deres største ønske er å få tak i Napoleons tredje diamant. Det er en praktfull edelsten, blant verdens tre største i sitt slag, og på vei til Bahamas som et ledd i en utstilling i et luksuriøst cruiseskip.

Siden Stan og FBI er juridisk avskåret fra å operere på Bahamas, må han inngå et samarbeid med en lokal politimann for å kunne ta Max og Lola i gjerningsøyeblikket. Samtidig har en lokal gangster sine egne planer for å få tak i den skinnende diamanten.

Filmen er sendt tidligere.

Amerikansk actionkomedie (2004)
Originaltittel: "After the Sunset"
Med Pierce Brosnan (Max), Salma Hayek (Lola), Woody Harrelson (Stan), Don Cheadle (Kingpin), Naomie Harris (Sophie) og Obba Babatunde (politisjefen)
Regi: Brett Ratner
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf. 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no