Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. mars 2008 kl 18.30 Ping-pong

Sterk motstander

Catia har kjempet seg frem til den internasjonale bordtennisfinalen i Bejjing. (Foto: Nordisk Film)
Catia har kjempet seg frem til den internasjonale bordtennisfinalen i Bejjing. (Foto: Nordisk Film)
Catia har kjempet seg frem til den internasjonale bordtennisfinalen i Bejjing. Hennes motstander er den supergode kinesiske jenta Xiao Mei, som nå også er Oda beste venninne. Har hun en sjanse?

Pønkerjenta Bai har funnet ut hvor Catias barnehjem er. Det ligger imidlertid lang unna, og Catia har liten lyst til å dra alene.

Catia spør Shu Bing om ikke han vil bli med, men han virker mest opptatt av venninnen Xiao Mei. Har Catia virkelig reist så langt til ingen nytte?

Om Ping Pong
"Ping-pong" er en barne- og ungdomsserie i seks deler om adoptivbarnet Catia og hennes leting etter egen identitet. Hun er 12 år og drømmer om å komme til Kina, landet der hun ble født.

Det viktigste for Catia er bordtennis, og hennes aller høyeste ønske er å kvalifisere seg til den internasjonale bordtennisturneringen i Beijing. Ikke bare fordi hun vil være verdens beste ping-pong spiller, men like mye fordi hun ser en Kinareise som en mulighet til å undersøke mer om sin egen bakgrunn.

Programmet går i samsending på NRK1 og NRK Super.

Norsk dramaserie for barn og ungdom i seks deler
Produsert for NRK av Nordisk Film (2007)
Manus: Arthur Johansen
Regi: Lisa Marie Gamlem
Med: Kaja Flo Hauge (Catia), Christine Fagerheim Hestnes (Oda), Sigmund Sæverud (Faffa), Bjørn Jenseg (Gustav), Andreas Cappelen (Alf), Andrine Sæther (Tale), Shi Lei (Shu Bing), m.fl.
Pressekontakt:Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no