Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 22. november 2000 kl 20.00 Kokkekamp

Kokkekamp (ttv)


NRK1 onsdag 22. november kl 20.00
Kokkekamp (8:8)

Høstens siste \"Kokkekamp\"

For siste gang denne høsten vi får se gjester hos Brita Garden kokkelere seg frem til en
spennende rett. Kveldens par er politikere fra hovedstaden.

Gjestene er parlamentarisk leder i Høyre, Per Kristian Foss, og tidligere leder i AUF, Anniken
Huitfeldt.

Per Kristian Foss er stortingsrepresentant for Høyre, og nestleder i Høyres stortingsgruppe,
samtidig som han sitter i arbeidsutvalg og sentralstyre i partiet. Han har vært medlem av
Høyre siden 1971, og har lang fartstid som politiker både i bystyre, forskjellige utvalg og på
Stortinget.

Anniken Huitfeldt, som var leder i AUF i fire år, er kjent for sine sterke meninger, og ikke
alltid har hennes standpunkt hellet i samme retning som moderpartiet Arbeiderpartiet.

Hvordan de to hevder seg på kjøkkenet, og hvilken fantasi de har vist ved innkjøp av råvarer,
får vi se i kveld. Per Kristian Foss får hjelp av Sonja Lee, mens Frode Aga trår til for Anniken
Huitfeldt.

Om \"Kokkekamp\"
Det populære matprogrammet \"Kokkekamp\" med Brita Garden som programleder blir sendt
på nytt denne høsten. Her kjemper kjente personligheter om å lage den mest delikate retten på
20 minutter. Råvarene har de kjøpt på forhånd, og de har fått et tak på rundt hundrelappen.
Hver deltaker har en velrenommert kokk ved sin side.

Kokkene er hentet fra det absolutt ypperste selskap. Harald Osa driver Holmenkollen
Restaurant, og Frode Aga er kjent fra serien \"Antikviteter & snurrepiperier\". Både Bent
Stiansen og Terje Næss er forhenværende verdensmestere. Sonja Lee, datteren til Mr. Nudel
himself, driver restaurant Magma i Oslo.

Egenprodusert underholdningsprogram
Prosjektleder: Stina Greaker
Programleder: Brita Garden
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
1. Sonja Lee og Per Kristian Foss har valgt mye frukt og grønt i dagens retter.
(Foto: Bengt Wilson)

2. Spekemat, fisk og frukt utgjør Anniken Huitfeldt og Frode Agas meny. (Foto: Bengt
Wilson)