Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 19. september 2007 kl 21.25 Film: Mord i Det hvite hus

En delikat mordsak


Absolutt alle, inkludert presidenten selv, er blant de mistenkte når den nakne og blodige kroppen til en vakker kvinne blir funnet i et baderom i Det hvite hus.

Sjefsetterforskeren ved Washington D.C. Police Department, Harlan Regis, blir satt på saken. Han oppdager snart at Secret Service, med Nick Spikings i spissen, kjører sitt eget løp og motarbeider Regis så godt de kan.

Alvin Jordan, rådgiver når det gjelder sikkerhet for presidenten Jack Neil, blander seg inn på Harlan Regis’ side. Det blir fort tydelig at ingen ønsker at han skal stikke nesen sin for langt inn i en sak hvor både presidenten og den hissige sønnen hans Kyle er blant de mistenkte.

Til slutt finner Regis en alliert i et medlem av Secret Service, Nina Chance, mens presidenten prøver å nedlegge hele etterforskingen midt i en internasjonal krise.

Filmen er sendt tidligere.

Amerikansk thriller (1997)
Originaltittel: "Murder at 1600"
Med Wesley Snipes (Harlan Regis), Diane Lane (Nina Chance), Daniel Benzali (Nick Spikings), Dennis Miller (detektiv Stengel), Alan Alda (Alvin Jordan) og Ronny Cox (president Jack Neil)
Regi: Dwight H. Little
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78