Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. mars 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Sullys svøpe

Sully (Skipp Sudduth har problemer med konas fortid. (Foto: Warner Bros.)
Sully (Skipp Sudduth har problemer med konas fortid. (Foto: Warner Bros.)
Politiveteranen Sully er lykkelig gift, men klarer ikke å forsone seg med at kona har hatt nære forbindelser med russiske gangstere. Og den iherdige og dyktige brannmannen Doherty gjør noe dumt igjen.

Doherty er opptatt av fart og av sin nye motorsykkel. Da det oppstår en kjedekollisjon på motorveien, klarer han ikke å stoppe. En mengde mennesker er skadd. Bensin er begynt å renne utover, og Doherty gjør hva han kan for å få fastklemte passasjerer løs før den tar fyr.

Russisk forbindelse
Politimannen Sullys russiske kone Tatiana har en fortid som kaster lange skygger inn i
deres nye liv som ektemaker. Det er nå en kjent sak at hun i sitt tidligere liv har stått i forbindelse med den russiske gjenglederen som for tiden herjer i New York, Fyodor Chevchenko.

Sully får hakeslepp da han en dag oppdager at politiet overvåker Tatianas bevegelser.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.


NBCs sider:


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Crash and Burn"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider: