Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. mars 2007 kl 19.55 Hvilket liv!

Tannlege med farlig sjarm

Ben har skaffet en vikar på tannlegekontoret, Tony (Patrick Baladi). Roger (Keiron Self) og Abi (Siobhan Hayes) er skeptiske (Foto: BBC)
Ben har skaffet en vikar på tannlegekontoret, Tony (Patrick Baladi). Roger (Keiron Self) og Abi (Siobhan Hayes) er skeptiske (Foto: BBC)
Bens vikar, tannlegen Tony Bassett, sjarmerer Janey i senk når hun sitter i stolen for å få en fylling. Et forhold utvikler seg, men problemet er at han er gift. Til Susans skrekk oppsøker hans kone Harpers hjem. Hun betror Susan at hun mistenker at mannen hennes har en affære.

Susan gjør alt hun kan for å få hennes datter Janey til å avslutte forholdet, men Janey klarer det ikke. Da bestemmer Susan seg for å konfrontere Tony selv – bare for å oppdage at hun også faller for sjarmen hans.

Senere oppsøker Tonys kone Susan igjen, og forteller at mannen har forlatt henne til fordel for elskerinnen. Når et bud står på døren med blomster og champagne til Janey, legger Susan en slagplan for å bli kvitt Tony: invitere ham hjem for å møte familien!

Raske penger
Yngstesønnen Michael gir aldri opp tanken på å gjøre raske penger, og helst mange av dem. Nå har han den glitrende ideen om å selge familien Harpers adresse. Og han har fått napp. Mr. og Mrs. Greyling har kjøpt adressen for at sønnen, Oscar, skal ha den "riktige" adressen for å komme inn på den lokale skolen.

Men Michael overdriver når han ordner med at en annen gutt utgir seg for Oscar under eksamen.


Britisk komiserie, produsert av BBC
Sesong 6 ( 3:7)
Originaltittel: "My Family"
Episodetittel: "Dentally Unstable"
Med Robert Lindsay (Ben); Zoë Wanamaker (Susan), Daniela Denby-Ashe (Janey), Patrick Baladi (Tony), Siobhan Hayes (Abi) og Keiron Self (Roger)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no