Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 24. februar 2000 kl 22.30 Bla, bla, bla

Bla, bla, bla (ttv)

NRK1 torsdag 24. februar kl 22.30
Bla.bla.bla (6:8)

Avslørende \"bla.bla.bla\"

De blå sidene som heter \"Fra virkeligheten\" og finnes i Norsk Ukeblad er ofte oppspinn fra ende til annen. I studio i kveld får Anne- Kat. besøk av Ann-Sylvi Larsen fra Trondheim som finansierte ferieturene sine som student med å skrive slike historier.

Larsen forklarer hvordan hun finansierte fritidssysler ved å skrive \"Fra virkeligheten\"-historier, og vi får se Anne-Kat. utfolde seg i en dramatisering av en virkelighetshistorie hentet nettopp fra Norsk Ukeblad.
Sist vi så Anne-Kat. på sjekker\'n, kjøpte hun seg en mann for en kveld. Denne gangen har hun besøkt kontaktbyrået \"Par i hjerter\" i Oslo. Hun registrerer seg i databasen deres, gjør videoopptak av seg selv, tar en personprofilanalyse og venter spent på om det finnes noen som matcher henne i arkivet. Vi får også møte noen som har funnet hverandre nettopp gjennom \"Par i hjerter\".
Anne-Kat. har lenge fundert på frelse og gudstro og har fått i stand et møte med pastoren i Oslo Kristne Senter, Åge Åleskjær. De vandrer gatelangs og snakker om de viktige tingene i livet, deriblant hvorfor det ikke står mer om religion i ukebladene.
Anne-Kat.s stygge venninne Bodil er som alltid på plass bakerst i lokalet, og i dag får hun høre om hvordan det gikk når Anne-Kat. tok med seg drømmemannen og kjæresten Geir hjem til foreldrene sine. Dette er jo et øyeblikk de fleste gruer seg til, og kjenner vi Anne-Kat. rett, har hun nok en god historie å komme med.
I disse dager foregår en konkurranse som heter \"Talent 2000\" der håpefulle jenter og gutter fra 12 år og oppover deltar. De er med i håp om å dra i land en modellkontrakt som kan gjøre dem rike og berømte. Anne-Kat. har vært til stede på talent- og modellkonkurransen, og hun har fulgt tre talenter gjennom en hel dag på deres vei mot oppdagelse og mulig berømmelse.

NRK1 torsdag kl 22.30

Egenprodusert underholdning
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18