Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 3. januar 2004 kl 22.50 Beat for beat, tone for tone

Nye stjerner

Gjester i
Gjester i "Beat for beat" i kveld er Aslak Johnsen, Helle Grankel, programleder Ivar Dyrhaug, Marie Haukaas Storeng og Svein Finneide. (NRK-foto: Ole Kaland)
I musikalen Fame, som gikk på Chat Noir i Oslo i høst, drømte Maria Haukaas Storengs rollefigur om å blir stor stjerne. I kveld har hun selv sjansen til å vise seg fram for godt over en million tv-seere i "Beat for beat".

Maria Haukaas Storeng har fått god kritikk for sin rolle i musikalen Fame. Senjajenta er frilansartist og spilte blant annet i ABBA-showet "Thank You for the Music" på Sentrum Scene i fjor. Hun startet karrieren som elleveåring med hovedrollen i musikalen Annie på Bryggeteateret i Oslo.

Hennes makker i kveld er Svein Finneide som jobber mest som låtskriver. Han spiller også i bandet Junebugg sammen med Aslak Johnsen som er på motstanderlaget i kveld.

I tillegg til Junebugg spiller Aslak Johnsen bass i bandet Brent. Han har også vært rundt om i hele landet og spilt Beatles-låter i regi av Rikskonsertene.

På andre siden av pianist Trond Nagell Dahl sitter Helle Grankel. Hun har både studert og turnert mye i Sverige, og spilt i mange ulike musikaler hos "søta bror".

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikkonkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer