Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 4. september 2009 kl 21.35 Film: Dhoom:2

Politi og røvere

Politimannen Jai Dixit (Abhishek Bachchan) og kollega Shonali Bose (Bipasha Basu) (Foto: Yash Raj Films)
Politimannen Jai Dixit (Abhishek Bachchan) og kollega Shonali Bose (Bipasha Basu) (Foto: Yash Raj Films)
Alis drøm om å bli politimann er blitt til virkelighet. Han er nå etterforskeren Jai Dixits høyre hånd. Sammen prøver de å holde Indias kriminelle i sjakk. Men så får de en sak å løse som krever all deres kløkt…

Aryan – Mr. A – er en høyteknologisk, internasjonal tyv. Etter å ha stått bak flere store ran over hele verden, er det neste målet hans Mumbai, India. Ali og Jai blir satt på saken. Til å hjelpe seg får de etterforskeren Shonali Bose, en bekjent av Jai fra studietiden. Hun har vært på sporet av tyven i lengre tid, og må regnes som ekspert på denne mannen som ingen har sett.

På plass i Mumbai finner Mr. A. Sunehri, en dyktig småtyv som gir ham et tilbud han ikke kan si nei til. De blir partnere.

Det blir en lek med katt og mus, det gode mot det onde. Politiet, Jai, Shonali og Ali, er på jakt etter røverne, Aryan og Sunehri. Jakten foregår fra Namibias ørken til Goas farvann, hovedgatene i Mumbai og de gamle festningene i Rajasthan til eksotiske Rio i Brasil.

Sendt tidligere i 2007 i flaten Bollywood-sommer.

Indisk action thriller (2006)
Originaltittel: "Dhoom:2"
Med Uday Chopra (Ali), Abhishek Bachchan (Jai Dixit), Hrithik Roshan (Aryan), Bipasha Basu (Shonali) og Aishwarya Rai (Sunehri)
Regi: Sanjay Gadhvi
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no