Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 18. april 2005 kl 19.30 Puls

Livet etter oppsigelsen

Kjersti Mo er programleder for Puls. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Kjersti Mo er programleder for Puls. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Før jul mistet samboerne Ann Cathrine Olsen og Erik Alme begge jobben da bedriften de jobbet i brått ble lagt ned. Puls har fulgt dem i jakten på nye jobber.

Som samboere med fire barn og stor gjeld var det tøft å plutselig være uten jobb. I kveldens Puls får du gode råd om hva du bør gjøre når du er på jakt etter en ny arbeidsplass. Visste du for eksempel at mindre enn en tredjedel av alle ledige stillinger utlyses, mens resten blir besatt gjennom nettverk?

Vennskap er sunt!
Det skal også handle om menn og nettverk i kveldens sending, det finnes nemlig mye helse i gode vennskap! I tillegg gjester allmennlege Jørgen Skavlan studio for å svare på spørsmål fra seerne.

Om Puls
Kjersti Mo vikarierer for Anbjørg Sætre Håtun. Kjersti har jobbet som reporter i Puls i 4 år.

I tillegg til nyheter, forbruker- og livsstilsaker kan Puls’ seere få svar på spørsmål av redaksjonens eget ekspertpanel, både på nett og i selve sendingen.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening), Elisabeth Søyland (hud) og Ann Færden (psykisk helse).


Egenprodusert helsemagasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Kjersti Mo
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Les mer:
Vises også i Nett-TV