Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. februar 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)

NRK1 fredag 9. februar kl 20.05
Beat for beat - tone for tone
Nye talenter hos Dyrhaug

I kveld får Ivar Dyrhaug besøk av både veteraner og nye talenter i musikkonkurransen. De gamle traverne er Reidar Larsen og Benny Borg, mens Mocci Ryen og Ingvild Pedersen er nye ansikter for de fleste.

Reidar Larsen har turnert Norge rundt i flere tiår med sine blueslåter som har begeistret mangt et publikum. Det har vært stille fra artisten i det siste, men kjenner vi ham rett, er det ikke lenge før det kommer nye toner fra den kanten.

Med seg på sitt lag har Larsen Mocci Ryen. Hun er utdannet ved prestisjefylte Liverpool School of Performing Arts (LIPA), eller mer kjent som Paul McCartney-skolen. Her har hun hatt sang som spesialområde, og hva hun er god for, får seerne en smakebit på i kveld.

På motstanderlaget finner vi Benny Borg som de fleste kjenner fra det mangeårige samarbeidet med revy-gruppen Dizzie Tunes. Borg har også mange egne prosjekter på samvittigheten. Det være seg soloplater, programleder i fjernsyn og som gjesteartist på andres plateutgivelser.

Ved hans side sitter Ingvild Pedersen, som foreløpig er et nokså ubeskrevet blad. Hun har hatt roller i musikaler, og skal nok også i kveld få vise sitt musikalske sangtalent.

NRK1 fredag kl 20.05

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Mocci Ryen, Benny Borg, Reidar Larsen og Ingvild Pedersen er gjester hos Ivar Dyrhaug i kveld. (Foto: Tor Richardson, Scanpix)