Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 17. januar 2012 kl 21.30 Brodies mysterier

Fortidens gåter


Jackson etterforsker en mulig utro kone. Den mistenksomme ektemannen får levert avslørende bilder.

På vei hjem fra oppdraget må Jackson redde en eldre kvinne på et farlig togspor. Men i stedet blir han selv offer og havner på sykehus.

Forfulgt av mysterier
Mysteriene fortsetter på sykehuset når arbeidsgiveren til hans redningskvinne, Reggie, forsvinner. Jackson klarer ikke å dy seg og finner forbindelser mellom forsvinningen og uløste gåter i fortiden. Samtidig finner Jackson ut at datteren hans tilbringer tid sammen med en mann han ikke kjenner.

Om serien
Den britiske spenningsserien, med Jason Isaacs i hovedrollen, er basert på Kate Atkinsons bøker om etterforskeren Jackson Brodie. Bak det tøffe ytre til den tidligere soldaten og politimannen Jackson, finner vi en empatisk figur som stadig kommer vanskeligstilte til unnsetning.

Jackson Brodie livnærer seg som privat etterforsker og undersøker alt fra utroskap til savnede kjæledyr. Han klarer ikke å motstå fristelsen å redde de svake, de fortapte og de hjelpeløse.


Britisk spenningsserie fra 2011
Originaltittel: Case Histories.
Produsert av Ruby Films og BBC
Med: Jason Isaacs, Amanda Abbington, Keith Allen, m.fl.
Pressekontakt: Aesha Ullah , mobil: 41 41 46 53 tlf: 23 04 93 75 TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900