Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. juni 2005 kl 20.45 Du skal danse mye

Ingemars, Anne Nørdsti og Rune Runberg

Anne Nørdsti og Tore Skoglund (Foto: Tor Guttormsen)
Anne Nørdsti og Tore Skoglund (Foto: Tor Guttormsen)
I kveld blir vi bedre kjent med Ingemars fra hedemarkstraktene. De har tidligere gjort seg bemerket med fine plasseringer i konkurransen "Årets danseband". Andre gjester hos Tore Skoglund er Anne Nørdsti og Rune Rudberg.

Musikken og tekstene til Ingemars er inspirert av norsk folketradisjon og lynne. De har gjerne sanger om den gamle grinda eller om spellemannen østpå skogen på repertoaret. De to vokalistene, Terje Ingemar Larsson og Steve Andersson synger både hver for seg og sammen. Også på den måten markerer de sin egen stil innen sjangeren.

Det blir gjensyn med Anne Nørdsti, sangerinne med stigende suksess. Hun var også med på fjorårets galla fra Tromsø, og har siden gjort seg godt bemerket. Hun utga sin første CD i høst.

I Campingvogna
I campingvogna til programleder Tore Skoglund diskuteres det om dansebandmiljøet lider under rykter om utsvevende livsstil, lange netter, mye drikke og boltring i sengehalmen. "Eksperten" Rune Rudberg er selvsagt invitert til denne debatten. De to andre sakkyndige er komiker Ingrid Evertsen og musiker Gunnar GP Pedersen.

Programmet er sendt tidligere.

Egenprodusert underholdning fra Program riks, Tromsø
Programleder: Tore Skoglund, tlf: 91 30 11 47 tore.skoglund@nrk.no
Prosjektleder: Anne Mari Svendsen, tlf: 90 59 34 24 anne.mari.svendsen@nrk.no
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78