Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. januar 2005 kl 21.35 Den tredje vakten

Ilddåp på ny jobb

Kim og Doherty har funnet sammen igjen privat. At Doherty blir forfremmet som brannmann bekymrer likevel Kim. Det nye området Doherty dekker, ligger i en belastet del av byen.


Da Doherty tok imot forfremmelsen, visste han ikke hvor farlig den nye jobben skulle bli. En brann i en illegal industrivirksomhet setter all hans erfaring på prøve. Doherty blir sittende fast i en felle sammen med en kvinnelig arbeider han forsøker å redde.

Feil mann
Politikonstabel Sasha Monroe blir ordentlig forbannet da overbetjent Maritza Cruz tvinger fram en tilståelse for et brutalt mord fra en mann hun vet må være uskyldig.

Og på utrykningsavdelingen spytter ambulansesjåfør Doc i bakken da han får høre at den nye sjefen Jack Steeper vil legge ned avdelingen.

Om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politimannen Maurice "Bosco" Boscorelli patruljerer gatene, og hans nye partner er politikvinnen Sasha Monroe. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Sleeping Dogs Lie
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57Bilde
Farlig arbeid – alarmen går i et av New York Citys industriområder. (Foto: Warner Bros. Television)
LENKER
  • Les mer