Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 16. april 2008 kl 21.25 Film: My Little Eye

Ikke helt som Big Brother

 Charlie (Jennifer Sky) og Rex (Kris Lemche) møter nifse utfordringer.
 (Foto: Universal Pictures)
Charlie (Jennifer Sky) og Rex (Kris Lemche) møter nifse utfordringer. (Foto: Universal Pictures)
"My Little Eye" er en psykologisk thriller om et annerledes reality-show. Fem unge mennesker skal bo i et avsidesliggende hus med kameraer overalt i seks måneder. Hvis én person forlater huset, går alle ut. Det blir den ultimate moraltesten.

Hver bevegelse de gjør blir direktesendt på nettet. Hver av de medvirkende har sin motivasjon for å være i huset - berømmelse, penger eller eventyr. Premien er på en million dollar.

Nifse og merkelige ting skjer
Merkelige ting begynner å skje, en blodig hammer blir oppdaget og en skadet kråke flakser rundt på loftet. – Kråker kan lukte død, det er dårlig varsel å ha dem flaksende rundt huset, sier Danny.

Kan det være tv-selskapet som skremmer dem for å øke treffene på nettsiden deres, eller er det noe mer alvorlig i gjære?

Når Dannys kjære bestefar dør, vil higet etter pengepremien veie tyngre enn kjærligheten til den gamle mannen? Og når lettskremte Emma finner blod på hodeputen, hvorfor bestemmer hun seg likevel for å bli?

Og hvilken mørk hemmelighet ved huset er det som får alle til å føle seg iakttatt av noe annet enn de millioner av seere?

Jade og Adele høylytt. Fornærmelsene flyr gjennom luften, banningen blir intens, og når skrikingen blir uutholdelig, tar Alex en kjøttkniv og går løs på dem…Amerikansk thriller (2002)
Originaltittel: My Little Eye
I rollene: Kris Lemche (Rex), Sean C.W. Johnson (Matt), Laura Regan (Emma), Jennifer Sky (Charlie), Stephen O'Reilly (Danny), Bradley Cooper (Travis Patterson) og Nick Mennell (The Cop)
Regi: Marc Evans
Kontaktperson: Berit Ekholdt, tlf 23 04 94 50 / 99 79 77 43
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no