Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 18. oktober 2006 kl 23.10 Lydverket

Eksklusivt møte med Bertine Zetlitz

Lydverket har møtt Bertine Zetlitz og de menneskene som har spilt viktige roller i hennes liv og karriere. (Foto: EMI Music Norway)
Lydverket har møtt Bertine Zetlitz og de menneskene som har spilt viktige roller i hennes liv og karriere. (Foto: EMI Music Norway)
Lydverkets Ragna Nordenborg har ikke bare møtt Bertine Zetlitz på hjemmebane, men også menneskene som har spilt viktige roller i hennes liv og karriere.

Vi møter blant andre Bertines foreldre, Aslak Hartberg fra Klovner i Kamp, som hun gikk på Foss videregående skole sammen med, og barnehagekamerat Øystein Greni fra BigBang.

Av andre norske musikere treffer vi Olle Løstegård, også kjent som dj Olle Abstract, som Bertine jobbet sammen med da hun fikk utgitt sin første låt på plateselskapet EMI i Norge. Vi møter også videoregissør Mikkel Sandemose, som har laget de fleste av musikkvideoene hennes, og Gry Zakariassen, mangeårig ansvarlig for norske artister hos EMI.

Om Lydverket
I Lydverket får du artistportretter, dokumentarer og temasendinger - og færre korte reportasjer. Mona B. Riise er programleder.

Blant annet får du fortsatt musikkanbefalinger i Lydverket, og kan bli med redaksjonen på flere dypdykk i noe av alt det deilige populærmusikken har å by på.

Egenprodusert musikkmagasin fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Åslaug Sem
Vaktsjef: Vivi Stenberg, tlf 23 04 84 21/481 70 315
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer