Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 11. desember 2002 kl 22.00 Store Studio

Valgerd oppsummerer kulturåret

Anne Sandvik Lindmo tar juleferie etter kveldens program, men er tilbake på nyåret. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Sandvik Lindmo tar juleferie etter kveldens program, men er tilbake på nyåret. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Det er klart for årets siste sending fra Store Studio. Programleder Anne Sandvik Lindmo har invitert ingen ringere enn kulturminister Valgerd Svarstad Haugland, som sammen med programlederen panelet skal oppsummere kulturåret som har gått.

Kulturministeren har fått være med på mye dette året, og det blir sikkert nok å snakke om for henne og Anne Sandvik Lindmo når 2002 skal oppsummeres. Kanskje ikke alt er like positivt, men det er nok også litt å si om Sandvik Lindmos arbeidsgiver NRK.

Åsne i studio
”Bokhandleren i Kabul” heter høstens desidert mestselgende roman, og det er Åsne Seierstad som er kvinnen bak denne boken. Også hun tar turen til Store Studio for å snakke om boken og suksessen hun har opplevd denne høsten.

Det er nå bestemt at Store Studio fortsetter på nyåret, så kveldens program markerer kun avslutningen på året som har gått. I januar er Sandvik Lindmo og hennes faste panel Per Sundnes, Harriet Karoliussen og Lars Fredrik Händler Svendsen tilbake med nye skråblikk på kulturbegivenheter og musikk.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Sandvik Lindmo
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10