Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. april 2007 kl 20.25 Topp 10: Norges morsomste kvinne

Hvem er morsomst i landet?

Claus Wiese og Nadia Hasnaoui får hjelp av to morsomme herrer, Thomas Giertsen og Jon Skolmen, i kveld. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Claus Wiese og Nadia Hasnaoui får hjelp av to morsomme herrer, Thomas Giertsen og Jon Skolmen, i kveld. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Nadia Hasnaoui og Claus Wiese har samlet noen klipp med kjente kvinner til Topp 10 i kveld.

I kveld er vi kommet til kåringen av Norges morsomste kvinne. Og mange gode kandidater står i kø for å komme på listen.

I studio er Thomas Giertsen og Jon Skolmen på plass for å si sin mening om hvem som bør få den ærefulle tittelen. Det samme er gruppen Nordic Tenors som underholder publikum og tv-seere. Og kanskje møter vi noen av de nominerte også?

De nominerte er: Kari Slaatsveen, Christine Koht, Grethe Kausland, Lisa Tønne, Kjersti Holmen, Hege Schøyen, Anne Marit Jacobsen, Linn Skåber, Synnøve Svabø, Aud Schønemann, Brit Elisabeth Haagensli, Anne-Kat. Hærland, Pernille Sørensen, Elsa Lystad og Kari Diesen.

Om programmet
Nadia Hasnaoui og Claus Wiese skal i løpet av ti programmer kåre vinnere i ti ulike underholdningskategorier. Det blir garantert festlige gjensyn, litt nostalgi og best av alt: Du har vært med på å påvirke resultatet!

I høst kunne alle si sin mening om hvem og hva som burde være på listene. Listene inneholder alt fra blant annet store sportsøyeblikk, til tidenes sommerslager, tv-serie og Norges morsomste mann/kvinne. Interessen var enorm, og juryens forslag til hvilke ti kandidater som skulle være på de ulike listene, vekket både glede og vrede hos folk.

Flere titalls tusen nordmenn har vært med på å stemme frem utfordrere til juryens nominerte. Med folkets fem utfordrere er det nå i alt 15 nominerte til hver Topp 10-liste. Men ettersom det kun er plass til ti kandidater på en Topp 10-liste, har TNS Gallup gjennomført en storstilt undersøkelse blant det norske folk. Og nå foreligger resultatet. Hvem blir folkets Topp 10?

Egenprodusert underholdningsprogram (2007)
Programledere: Nadia Hasnaoui og Claus Wiese
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no
LENKER
  • Les mer