Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 29. november 2006 kl 23.10 Lydverket

Gwen Stefani, P. Diddy og norske debutan

Lydverket har som eneste norske tv-team møtt Gwen Stefani i London. (Foto: Universal Music)
Lydverket har som eneste norske tv-team møtt Gwen Stefani i London. (Foto: Universal Music)
Et eksklusivt intervju med Gwen Stefani, og et møte med P. Diddy står på menyen på Lydverket i kveld. I tillegg skal vi se nærmere på noen av høstens norske knalldebutanter som gir veteranene konkurranse i julegavesesongen.

Som soloartist og som medlem i bandet No Doubt har superstjernen Gwen Stefani solgt over 30 millioner album. På tampen av året kommer Stefani med sitt andre soloalbum, "The Sweet Escape".

Som eneste norske tv-team møtte Lydverket nylig Stefani i London. Hun røpet blant annet hvorfor hun insisterte på åpne sin første single "Wind It Up" med jodling á la "Sound of Music" og hva produsent Pharrell egentlig mente om det valget…!

P. Diddy – fra katastrofe til renessansemann
Det meste P. Diddy tar i blir til suksess, enten han opptrer som artist, produsent, talentjeger eller klesdesigner. Men karrieren hans fikk en tragisk start da flere mennesker døde under en gigantfest han arrangerte i New York. Programleder Mona B. Riise har møtt P. Diddy som forteller i Lydverket hvordan han opplevde hendelsen som har preget ham siden, og om den eventyrlige karrieren som fulgte.

Høstens norske knalldebutanter
I julegavesesongen satster ofte plateselskapene på de store, folkekjære veteranene, men i år har et knippe debutanter fått velfortjent mye oppmerksomhet tross viraken rundt ringrevene. Lydverket har møtt kritikerroste Rockettothesky, 120 Days som har blitt hipsteryndlinger i England og USA, og Fauskeværingen Christel Alsos som dukket opp fra intet og landet platekontrakt hos giganten SONY BMG Music.

Om Lydverket
I Lydverket får du artistportretter, dokumentarer, temasendinger og dokumentarer.

De fleste sendingene avsluttes med "Ukens bonusspor", der redaksjonen trekker fram aktuelle låter eller videoer de synes fortjener ekstra oppmerksomhet, eller eksklusive intervjuer med artister om aktuelle temaer.

Mona B. Riise er programleder.

Egenprodusert musikkmagasin fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Åslaug Sem
Vaktsjef: Vivi Stenberg, tlf 23 04 84 21/481 70 315
Pressekontakt:Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96/995 39 252
Les mer: www. nrk.no/lydverket
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900,
mail: info@nrk.no