NRK1 søndag 20. april 2008 kl 18.30 Newton
Potetsnacks
Per Olav besøker en chipsfabrikk i denne utgaven av Newton. (Foto: NRK) |
På chipsfabrikken forvandles potetene fra hverdagsmat til velsmakende festmat. Hvordan foregår egentlig denne forvandlingen?
Per Olav drar til en chipsfabrikk i ukas Newton. På fabrikken får han vite at han må ha en spesialpotet for å lage god chips. I den ferdige chipsen er vannet i poteten byttet ut med fett og sukkeret er fjernet.
Per Olav følger poteten på den lange reisa gjennom chipsfabrikken for å finne ut når forvandlingen skjer fra hverdagslig middagsmat til en fest- og kosepotet.
Egenproduksjon fra Program riks, Trondheim
Programleder: Per Olav Alvestad
Prosjektleder: Frida Krüger
Kontaktperson Newton: Ingrid Wold, 73 88 17 34, ingrid.wold@nrk.no
Kontaktperson Programinformasjon: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900
info@nrk.no
Per Olav drar til en chipsfabrikk i ukas Newton. På fabrikken får han vite at han må ha en spesialpotet for å lage god chips. I den ferdige chipsen er vannet i poteten byttet ut med fett og sukkeret er fjernet.
Per Olav følger poteten på den lange reisa gjennom chipsfabrikken for å finne ut når forvandlingen skjer fra hverdagslig middagsmat til en fest- og kosepotet.
Egenproduksjon fra Program riks, Trondheim
Programleder: Per Olav Alvestad
Prosjektleder: Frida Krüger
Kontaktperson Newton: Ingrid Wold, 73 88 17 34, ingrid.wold@nrk.no
Kontaktperson Programinformasjon: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900
info@nrk.no