Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. november 2001 kl 23.15 Den tredje vakten

Tatt på fersken

Maurice
Maurice "Bosco" Boscorelli (Jason Wiles) blir tatt på fersken mens han har sex med ei jente i politibilen.
Bosco har sex i politibilen, og blir tatt på fersken av et overvåkingskamera. Han får en reprimande av stasjonssjefen, som ikke vet at det er hans egen datter Bosco har vært sammen med. Like etter blir bilen stjålet av en mentalt tilbakestående som forguder Bosco.

Samtidig er Doc og Carlos på runde i New York for å lete etter eieren av et verdifullt armbåndsur de har funnet i ambulansen. De tror at uret tilhører en av deres pasienter som senere er død, og nå tar de en besøkrunde blant familiene til noen av de avdøde.

Runden blir alt annet enn fredelig. Den setter Doc og Carlos’ liv i fare, og skaffer de sørgende familiene enda mer sorg.

Krangel
Fredelig er det heller ikke hos de andre i ambulanseteamet. Kim og Bobby har en heftig krangel som starter med at Kim kritiserer Bobby for å behandle kjæresten Dana dårlig. Bobby på sin side bebreider Kim fordi hun rett som det er kryper til køys med sin eksmann, brannmannen Doherty som var utro med Kims egen søster, og som slurver med å betale barnebidrag. Det ender med at Kim og Bobby går fra hverandre i sinne.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36


Bilde:
Maurice “Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) blir tatt på fersken mens han har sex med ei jente i politibilen.LENKER
  • Third Watch