Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 28. februar 2004 kl 09.50 V-cup kombinert: Hopp K115, sprint; Holmenkollen

Folkefest Norge rundt

Både trøndere, drammensere og oslofolk har denne uken en ypperlig anledning til å skape folkefest i byen sin. Og alle andre kan følge moroa på NRK1 (Illustrasjonsfoto: Anne Liv Ekroll)
Både trøndere, drammensere og oslofolk har denne uken en ypperlig anledning til å skape folkefest i byen sin. Og alle andre kan følge moroa på NRK1 (Illustrasjonsfoto: Anne Liv Ekroll)
Denne uken inntar verdens langrennselite Norge. Tirsdag er det sprintrenn midt i Trondheim sentrum, torsdag er det Drammens handlegater som gjøres om til skistadion, og til helgen blir det stor stemning i hovedstaden med langrenn og kombinert i Holmenkollen. NRK er selvsagt på plass hele uken.

Jon Herwig Carlsen og Kjell Kr. Rike er på reisefot nesten hele vinteren, men denne uken reiser de i alle fall rundt i hjemlandet. Sprintrennene i både Trondheim og Drammen er en ypperlig sjanse til å skape folkefest i sentrumsgatene. Alle de beste er på plass for å kjempe mot de norske favorittene.

Lange renn
Når helgen kommer, må utøverne belage seg på ett litt annet tempo. Lørdag skal kvinnene gå 30 km fristil i Holmenkollen, mens mennene legger ut på 50 km fristil. Jon Herwig og Kjell Kr. er på plass også her. De får hjelp av Åge Skinstad og Dag Erik Pedersen.

Arne Scheie kommenterer kombinertløpernes innsats i hoppbakken. Lørdag er det sprint for kombinertgutta, og søndag er det 15. km.

Søndag skal også de beste kvinnelige hopperne i ilden. NRK1 viser Annette Sagen og co. i aksjon. Her får Scheie selskap av ekspertkommentator Espen Bredesen.

Søndagens folkefest i Holmenkollen avsluttes på NRK1 med ungdomsstafetten.

Innimellom all aktiviteten i Holmenkollen sender NRK1 både fra verdenscupen i alpint og skiskyting.

For mer info
http://
http://
http://

NRK Sport
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18
Sportssjef: Grethe Gynnild Johnsen, 23 04 95 05/ 91 69 24 21


LENKER
  • v-cup i Trondheim  
  • v-cup i Drammen  
  • v-cup i Holmenkollen