Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 6. desember 2004 kl 19.30 Puls

Bli kvitt hundeskrekken

Kjersti Mo er programleder for kveldens Puls. (Foto: Marcel Lelienhof)
Kjersti Mo er programleder for kveldens Puls. (Foto: Marcel Lelienhof)
Kjersti Mo er vikar for programleder Anbjørg Sætre Håtun. I kveld skal hun blant annet til Danmark for å se hvordan livet kan bli litt enklere. Vi skal også møte en kvinne som har blitt kvitt hundefobien sin – i løpet av én dag.

"Simple living" er navnet på en trend i Danmark, der folk ønsker å ta tiden tilbake. Målet med det hele er å gjøre livet enklere, og Puls har tatt turen til nabolandet for å se akkurat hva denne trenden er.

Kurert på én dag!
Fobier for dyr er den tredje største fobien friske mennesker sliter med, men det finnes hjelp for den som ønsker det. På Østmarka sykehus i Trondheim kan de behandle og kurere ulike fobier i løpet av én dag. Vi blir med en 35 år gammel kvinne som er kjemperedd hunder på behandling. Kan hun virkelig bli kurert for fobien sin i løpet av en eneste dag?

Spør om kropp og trening
Jorunn Sundgot-Borgen er i kveld på plass i studio for å svare på seernes spørsmål om kropp og trening. Etter selve fjernsynsprogrammet fortsetter hun og Kjersti Mo å svare seerne gjennom en halvtimes direktesending på Puls’ nettsider.

Om Puls
Kjersti Mo skal i en periode vikariere for Anbjørg Sætre Håtun. Kjersti har jobbet som reporter i Puls i 4 år.

I tillegg til nyheter, forbruker- og livsstilsaker kan seerne i høst få svar på spørsmål av redaksjonens eget ekspertpanel, både på nett og i selve sendingen.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening) og Finn Skårderud (psykisk helse).

Egenprodusert helsemagasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252


LENKER
  • Les mer