Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 15. februar 2001 kl 21.45 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 torsdag 15. februar kl 21.45
Advokatene (11)
Offentlig skittentøyvask
Jerry Green blir arrestert i en sexsak hvor en høyt respektert politiker er involvert. Eugene blir forsvarer i saken, mens Helen er aktor. En skittentøyvask av de sjeldne er på gang.
Jerry Green er Eugenes venn fra high school, og dette betyr nok en delikat sak for Eugene. Helen må som aktor etterforske politikeren, og i prosessen står Greens rykte i fare for å bli tråkket ned i sølen. Eugene gjør sitt beste for å forsvare vennen.
Ellenor har også fått en ny klient. Det er et firma som står i fare for å miste sin anseelse og gode rykte, noe de ikke akter å la skje.
Bobby og Lucy kommer stadig nærmere hverandre, og det betyr tid for diskusjoner.
Om serien
Vi er inne i seriens tredje sesong, og som tidligere er det i rettssalen storparten av handlingen utspiller seg. Bobby Donnell og hans medarbeidere sliter med stadige konflikter mellom sin samvittighet og rettslige ekspertise. De har slått seg til ro med at moralsk tvetydighet er en del av livet, enten det gjelder i advokatsammenheng eller på det private plan.

Men forandringer har skjedd. Firmaet Donnell & Associates er blitt til Donnell, Young, Dole & Frutt. Også resepsjonist Rebecca Washington (LisaGay Hamilton) er tilegnet partnerskap. En misfornøyd Jimmy Berluti (Michael Badalucco) derimot, må jobbe opp enda et års erfaring før han stiller i samme klasse som Bobby Donnell (Dylan McDermott), Eugene Young (Steve Harris), Lindsay Dole (Kelli Williams) og Ellenor Frutt (Camryn Manheim).

Lindsay Dole var den av medarbeiderne som gikk inn for at Bobby skulle gi sine ansatte partnerskap, men hennes ambisjoner stopper ikke her.

NRK2 torsdag kl 21.45
Blir også sendt tirsdag på NRK1

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
I rollene: Dylan McDermott, Camryn Manheim, Lara Flynn Boyle, Kelli Williams, Michael Badalucco, Steve Harris og LisaGay Hamilton.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)