Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 30. juli 2003 kl 22.15 Hotellet

Sjalusien blomstrer

Lasse (Bjarne Henriksen) blir urolig når Anette (Sarah Boberg) ikke ringer ham i ferien. (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DRTV2)
Lasse (Bjarne Henriksen) blir urolig når Anette (Sarah Boberg) ikke ringer ham i ferien. (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DRTV2)
Lasse er sjalu på Anettes eksmann, og liker ikke at hun ikke gir lyd fra seg.

Lasse er ikke begeistret for at Anette har begynt å treffe sin eksmann igjen. Nå har Anette og ungene vært på ferie i en uke uten at han har hørt noe fra dem. Han begynner å bli urolig og lei.

Næringsmiddeltilsynet var ikke imponert etter at de inspiserte hotellet. De truer med å stenge hele stedet, og Adam og Alice må i møte for å rydde opp. Samtidig besøker en diplomat fra Kuwait hotellet, og han får raskt øynene opp for vakre Estelle.

Maria får i oppdrag å finne Filip. Louise har ikke sett ham siden kasinobesøket, og nå må hun snakke med ham om en regning som ikke er blitt betalt.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske dramaserien som foregår på Hotel Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eiere, Alice og Erik Faber (Erik begår selvmord i første episode), deres tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj, og de ansatte: resepsjonistene Maria (gift med Adam Faber) og Louise, kjøkkensjefen Lasse, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotel Faber, som har vært i familiens eie i generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammelt kloster. Det er et mystisk hotell, som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber: Peter Schrøder
Adam Faber: Martin Hestbæk
Julie Faber: Trine Appel
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup Riis
Estelle: Rebekka Owe
Ellers medvirker: Bjarne Henriksen, Baard Owe, Sarah Boberg, Søren Byder, Lene Maria Christensen, Jamile Massalkhi Rudolf og Claus Bue

Dansk dramaserie
Regi: Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83