Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 8. februar 2011 kl 20.20 Passe kul

Passe katastrofalt juleball


Det går mot slutten av skoleåret, og Will har blitt valgt til leder av juleballkomiteen. Eller, det vil si, han var den eneste som meldte seg for jobben…

Will lar seg ikke hindre av mangel på interesse fra medelevene, og går inn for jobben med hele seg. Han får Simon, Jay og Neil med som sine hjelpere.

Ballet er viktig for alle sammen; Will vil bevise for skolen at han er en kul fyr som folk burde bli kjent med, Jay vil vise seg som DJ, Simon har bestemt seg for å fortelle Carli om følelsene han har for henne og Neil vil få læreren til sengs.

Om serien
I serien "Passe kul" møter vi fire tenåringer som vokser opp i forstedene, i en verden av håpløse forelskelser, søskenkrangel, fyll og karuseller. Middelklasselivet er skjermet fra tenåringsgraviditeter, knivslagsmål og skytevåpen. Likevel er det lett å rote seg opp i floker.

Foreldrene til Will (Simon Bird) har akkurat skilt seg og han må motvillig flytte og bytte skole. Overgangen fra privatskole til offentlig skole er tung, og Will har nok lagt seg til en noe snobbete væremåte. Hvordan takler de nye klassekameratene dette?

Britisk komiserie fra 2008
Skrevet av: Damon Beesley & Iain Morris
Produsert av E4 for Channel 4
Originaltittel: The Inbetweeners, series 1
Med Simon Bird (Will), Joe Thomas (Simon), James Buckley (Jay), Blake Harrison (Neil)
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 92 40 38 73 / 23 04 45 76
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, 815 65 900 info@nrk.no