Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. juni 2006 kl 18.30 Julie

Ut på tur

Ingen i klassen vil snakke med Julie (Julie Wright) etter at hun og Eddie kysset. (Foto: Sten Tronsgaard, DR)
Ingen i klassen vil snakke med Julie (Julie Wright) etter at hun og Eddie kysset. (Foto: Sten Tronsgaard, DR)
Ingen i klassen vil snakke med Julie lenger etter at hun og Eddie kysset på en fest. Nå har hun ikke lyst til å reise på leirskole, men moren overtaler henne til å trosse mobbingen. Men før hun reiser, må hun ta farvel med faren. Vil det gå lang tid før hun får se ham igjen?

På turen er det meningen at Julie skal dele rom med Trine og Lulu, men de har ikke tenkt å ha noe med henne å gjøre. Men da Trine og Lulu får problemer i en robåt og Trine faller over bord, vil Julie gjøre alt hun kan for å redde den tidligere bestevenninnen sin.

Og kanskje er ikke alle så sinte på Julie som hun tror, som for eksempel Mikkel, som hun er hemmelig forelsket i?

Om serien
Julie er en helt vanlig 12 år gammel jente, med alt det medfører. I denne danske serien følger vi henne gjennom vennskap, forelskelse, problemer med foreldrene og fotball. De danske filmstjernene Mads Mikkelsen og Iben Hjejle har to av de voksne hovedrollene.

Nå er hun og bestevenninnen Trine i ferd med å vokse fra hverandre, og en ny og kul jente i klassen legger an på gutten Julie er hemmelig forelsket i. Samtidig dukker Julies far opp igjen fra utlandet når farfaren blir syk. Han forsøker å få kontakt med Julie og moren hennes igjen, men det er lettere sagt enn gjort. Julie er i hvert fall veldig sint på ham! Samtidig tok han og moren aldri ut skilsmisse. Kanskje de elsker hverandre fortsatt?

Dansk dramaserie for barn og unge i fire deler (2005)
Originaltittel: Julie
Produsert av : DR
I rollene: Julie Wright (Julie), Mads Mikkelsen (Julies far), Iben Hjejle (Julies mor), Cecilie Bøcker Rosling (Trine), Michael Carøe (Trines far), Camille Steen (Lulu), Phillip Varlev (Mikkel) m. fl.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf 815 65 900, info@nrk.no