Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 12. oktober 2011 kl 20.15 Valpekullet

Allergisk reaksjon


For familien Vangen gikk ikke valpebesøket hos hundeoppdretter Kristin helt som planlagt. Nå må yngstemann i familien sjekkes for allergi, og prøvene gir et helt annet svar enn det de hadde håpet på.

Mange uker med valpekull på Nylund gård er over for denne gang, og det er tid for det store eierskifte. Nå er valpene blitt åtte uker gamle og er klare for å bli med sine nye hundeeiere hjem.

Anders og Yngvar får sin Kamelia, bulldogen Simon blir storebror til Olah mens Whity reiser 150 mil til fiskeværet Bleik. Familien Stoltz Halvorsen tar med seg favoritten Noddy som de falt for ved første besøk, og August henter hjem familiens eneste hunkjønn – valpen Emma. Men lille Felia er fortsatt igjen på gården. For siden familien Vangen har en allergiker, må en annen få den siste av Stellas valper.

Om serien
I "Valpekullet" følger vi valpene til Cocker Spanielen Stella fra fødselen av. Vi blir med på den lange reisen ut i det fremmede, til nye mennesker og nye hjem. Valpeflokken på seks får til dels svært ulike omgivelser å takle, og familiene møter nye utfordringer i hverdagen. På veien dukker det opp både overraskelser, gleder, fortvilelse, latter, bekymring, konflikter, spenning og kjærlighet.

Familieunderholdning i åtte deler (2011)
NRK Underholdning
Kommentar: Marte Stokstad
Regi: Hege Westad
Prosjektleder: Skjalg Solstad
Pressekontakt: Irene Elisabeth Rossland, tlf 23 04 21 66/988 20 309
TV-seere bes ta kontakt med Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no