Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. februar 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Gammel vane vond å vende…

Kelly blir mer og mer avhengig av Frank… (Foto: Southern Star)
Kelly blir mer og mer avhengig av Frank… (Foto: Southern Star)
Evan er opptatt med å lansere sin seneste bok, "Sometimes Life", da en gammel flamme dukker opp og frister ham. Plutselig begynner forholdet til Jemima å knirke i sammenføyningene. Holder Evan på å falle tilbake til gamle vaner?

Kelly på sin side lurer på om hun er blitt avhengig av Frank. Hun foretar et lite skritt i romantisk retning ved å invitere ham til lanseringen av Evans bok. Hun blir imidlertid veldig skuffet da han ikke dukker opp.

Bree betror Simon at hun er interessert i en kollega på jobben, Jeff. Men til Brees store skuffelse viser det seg at han er homofil. Er det mulig å få ham interessert allikevel?

Stu er frustrert over dydigheten til sin nye kjæreste, Grace, og han møter en spennende kvinne som forstår hva det er han går gjennom…

I mellomtiden er Lucy urolig over sine forbudte drømmer. Hva er det egentlig drømmene hennes vil fortelle henne? Nikki har svaret på rede hånd. Med vennskapet gjenopprettet, går jentene ut for å kjøpe en vibrator.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Kicking the Habit"
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78