Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. april 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 8. april kl 21.35
Med hjartet på rette staden (13:15)

Grafitti og drap

Da arbeidskarene Ken Appleby og Terry Wishart kommer på jobb en morgen, finner de Rongar Farm tilgriset med grafitti. Formannen, Mervyn Sykes, blir forhørt av sin kone om hva han hadde fore kvelden i forveien, mens Nick ankommer for å besiktige skadene.

Spørsmålet Nick stiller seg er om det faktisk er noen som streber Mervyn etter livet. For det er mer ugler i mosen enn som så. På vei tilbake til Ashfordly treffer Nick en scooterkjørende Loveday. Hun vil vite hvor hun kan få husrom og blir anbefalt å dra til Aidensfield Arms.

Senere kommer Bellamy til puben sammen med Nick for å ordne en avtale med Loveday. Blant annet tilbyr han seg å være guide for henne neste dag. Men det er flere som synes Loveday er attraktiv. Mervyn oppdager henne og starter straks en flørt, hvilket i neste omgang gjør at det oppstår ny krangel mellom Monica og Mervyn.

Sent på kvelden dukker det opp en maskert skikkelse ved Rongar Farm, og det utvikler seg til et nifst drama med fatale følger. Ventress og Nick får mer enn nok å bruke sine kloke politihoder på.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire er tilbake på norske tv-skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.

\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.35

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 46