Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. mars 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Dagen derpå

Evan (Samuel Johnson) og Alex (Claudia Karvan) er venner, men har de varmere følelser for hverandre også? (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) og Alex (Claudia Karvan) er venner, men har de varmere følelser for hverandre også? (Foto: Southern Star)
Evan vil ha en unnskyldning fra Alex, og Gabrielle har glemt alt om Jasons kjærlighetserklæring. Alle våkner med samme tanke dagen derpå: Hendte dette virkelig på festen?

Jason prøver å erklære Jason sin kjærlighet nok en gang, men da dukker Dominic opp og kommer ham i forkjøpet. Jason er tilbake og vil ha Gabrielle. Men hvem er det Gabrielle vil ha?

Etter å ha blitt slått i ansiktet av Alex, forventer Evan en unnskyldning. Det er det minste hun kan gjøre, mener han. Han håper at den ukontrollerte oppførselen hennes skyldes frustrasjon og vulkanisk lyst som har bygget seg opp over lang tid. Men Alex har helt andre tanker i hodet…

Alex overrasket Nathan i en kompromitterende erotisk situasjon på festen. Alex vil imidlertid ikke fortelle det til Kelly, det ville ødelegge forholdet mellom henne og Nathan. Men noen må fortelle sannheten – og hvorfor ikke Evan?

Richie fikk juling på festen, og slikker sårene hjemme, omgitt av sine støttende venner, Simon og kjæresten Nick.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Dette forholdet går heller ikke så bra, og Jason og Gabrielle gjenopptar kontakten.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us", i kveld: "Do The Right Thing"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Evan (Samuel Johnson); Alex (Claudia Karvan), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)

Regi: Cate Shortland, Kate Dennis, Stuart McDonald, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Les mer