Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 31. august 2009 kl 21.30 The Street

Vond hemmelighet

Paul (Toby Kebbel) bærer på en tung hemmelighet. (Foto: Granada)
Paul (Toby Kebbel) bærer på en tung hemmelighet. (Foto: Granada)
Paul Billerton, gartneren i parken, bor alene og har ingen venner. Han bærer på en vond hemmelighet. Men en dag tør han ta kontakt med en søt jente han har sett flere ganger.

Kristy er med på notene, og de avtaler å møtes. Sakte utvikler de et vart og litt klosset forhold. I et øyeblikk av nærhet og varme betror Paul seg til Kristy, - men uten å fortelle hva hemmeligheten egentlig dreier seg om. Det skulle han kanskje ikke ha gjort?
Noen dager senere oppdager han en kvinne litt lenger borte, og løper skrekkslagent sin vei. Vel hjemme finner han fram whiskyflasken og et pilleglass. Han er kommet til et skille i livet.

Om serien
Byen er Manchester, landet er England og gaten heter Bold Street. Den britiske tvserien forteller om livet og lidenskapene bak dørene i denne gaten. Det er drama det er snakk om, skrevet av anerkjente Jimmy McGovern og serien har vunnet mange prestisjefylte priser for ypperlig spill og god regi.

De menneskelige dramaene som spiller seg ut i den nord-engelske byen er viklet inn i hverandre. Du møter en trebarnsmor som kjeder livet av seg, elskeren hennes forvandler seg til å bli hennes verste fiende, en desillusjonert mann oppdager at han likevel betyr noe for familie og venner, et uventet vennskap som snur opp ned på en drosjesjåførs liv, og to søstre som etter mye krangel finner tilbake til hverandre på grunn av et ekteskap som bryter sammen. Flere av rollene er besatt av kjente skuespillere vi tidligere har kunnet glede oss over.

Britisk dramaserie (6:6) 2007
Manus: Jimmy Mc Govern
I rollene: Med Toby Kebbell, Robyn Addison og Jodhi May.
Produsent: Granada
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900