Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. februar 2003 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Fish and chips

Big Eddy (t.h.) selger fish and chips og politikonstabel Mike har fått snusen i noe. (Foto: Yorkshire Television)
Big Eddy (t.h.) selger fish and chips og politikonstabel Mike har fått snusen i noe. (Foto: Yorkshire Television)
Advokat Jackie og konstabel Mike hilser på enken etter den avdøde innehaveren av fiskerestauranten Mazzetti, og dermed blir de innblandet i en lokal krig mellom fish- and chips-selgere. På markedsplassen æreskjeller Greengrass og Big Eddy hverandre fra hver sin fish- and chips-vogn.

Det er like før hele business’en eksploderer i kokende fett fra frityr- og chips-gryter. Både Jackie og Mike prøver å legge fingrene mellom, men her er det lett å få dem svidd!

Big Eddy informerer Mike om at avdøde Mazzetti aldri kunne tåle konkurranse, og at han var en hensynsløs gangster både innen fish- and chips-bransjen og med restauranten sin.

Snart finner Greengrass fish- and chips-vognen sin ramponert, og på trappen ligger det en død fisk…

Mer om serien
Ut over vinteren sender NRK1 åtte nye episoder av ”Med hjartet på rette staden”, innspilt i idylliske Yorkshire i England. Hovedpersonene er politibetjent Mike Bradley (Jason Durr) og hans sakførerkjæreste Jackie Bradley (Fiona Dolman).

Med seertall på inntil 17,7 millioner er ”Med hjartet på rette staden” den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; på det meste har ”Med hjartet på rette staden” hatt drøyt en million seere

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 9)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka.
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57