Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 26. september 2011 kl 19.30 Blir levert utan batteri

Ddingser og duppeditter

Blir levert utan batteri:
 Det blir et hyggelig gjensyn med den britiske komikeren John Cleese i serien
Blir levert utan batteri: Det blir et hyggelig gjensyn med den britiske komikeren John Cleese i serien "Blir levert utan batteri". (Foto: Avalon Television)
Vis meg dine dingser, og jeg skal si deg hvem du er!
Det blir et hyggelig gjensyn med den britiske komikeren John Cleese i denne underholdende og informative serien om duppeditter og dingser. En rekke britiske kjendiser viser oss sin beholdning av teknologisk utstyr, og vi skal få se at det finnes mye mer enn foodprosessorer, Playstation og iPhones!


I hver av de seks episodene i "Blir levert utan batteri" møter vi en kjendis som viser oss sin samling av elektroniske duppeditter. Slik avslører de om de er utstyrsfreaker med alt det siste innen elektronikk, eller om de er typen som vegrer seg for nymotens greier og fort plasserer tingene i en krok i kottet.

Vi får høre hva kjendisene liker best, og misliker mest, av sine elektroniske artikler, og de blir også bedt om å teste de sprøeste og mest latterlige tingene du kan tenke deg. Hva med slippers med batteridrevne frontlys, et elektronisk måleredskap for dårlig ånde eller høretelefoner som kan skifte kanal ved at man ruller med øynene?

John Cleeses spesialkunnskap
Vi drar på besøk hjem til Sue Perkins, Dom Joly, Alex Zane, Mark Durden-Smith, Danny Wallace og Jason Manford og finner ut hvilket utstyr de tar i bruk hjemmene sine. I tillegg får vi innblikk i "gadget"-vanene til John Thomson, Richard Herring, Hugh Dennis, Tony Hawks, Mark Steel, Katy Brand, Ed Byrne, Goldie og Stuart Maconie.

I hvert program deler humorlegenden John Cleese av all sin spesialkompetanse om både nyttige og totalt unyttige gjenstander. Disse er gjerne for store til å bringe med seg hjem i et vanlig hus eller for vanskelige å forstå for vanlige folk.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dokumentarserie i seks deler (2008)
Produsert av Avalon Television
Originaltittel: Batteries Not Included
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen 23 04 40 79 / 911 64 716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no