Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 25. januar 2001 kl 21.45 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 torsdag 25. januar kl 21.45
Advokatene (8)

Følsomme saker

Rebecca befinner seg i et etisk dilemma like før hun skal avsi eden som advokat. Hun får i oppdrag å forsvare en seriemorder, og er ikke sikker på om hun klarer å gjennomføre sine advokatplikter.

Samtidig er resten av advokatfirmaet i ferd med å forberede millionsøksmålet fra Tommy Silva.

I tillegg får Bobby en ny og følsom sak. Han blir bedt om å forsvare Evelyn Mayfield som er siktet for å ha drept babyen hun har sittet barnevakt for. Frøken Mayfield var den eneste som var til stede i huset da babyen døde, og dermed betrakter alle, kanskje bortsett fra Bobby, henne som den skyldige.

Om serien
Vi er inne i seriens tredje sesong, og som tidligere er det i rettssalen storparten av handlingen utspiller seg. Bobby Donnell og hans medarbeidere sliter med stadige konflikter mellom sin samvittighet og rettslige ekspertise. De har slått seg til ro med at moralsk tvetydighet er en del av livet, enten det gjelder i advokatsammenheng eller på det private plan.

Men forandringer har skjedd. Firmaet Donnell & Associates er blitt til Donnell, Young, Dole & Frutt. Også resepsjonist Rebecca Washington (LisaGay Hamilton) er tilegnet partnerskap. En misfornøyd Jimmy Berluti (Michael Badalucco) derimot, må jobbe opp enda et års erfaring før han stiller i samme klasse som Bobby Donnell (Dylan McDermott), Eugene Young (Steve Harris), Lindsay Dole (Kelli Williams) og Ellenor Frutt (Camryn Manheim).

Lindsay Dole var den av medarbeiderne som gikk inn for at Bobby skulle gi sine ansatte partnerskap, men hennes ambisjoner stopper ikke her.

NRK2 torsdag kl 21.45
Blir også sendt tirsdag på NRK1

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
I rollene: Dylan McDermott, Camryn Manheim, Lara Flynn Boyle, Kelli Williams, Michael Badalucco, Steve Harris og LisaGay Hamilton.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Evelyn Mayfield (Kathy Baker). (Foto: 20th Century Fox)