Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 8. juli 2009 kl 00.40 Battlestar Galactica

Galactica ikke alene

Cylonen Sharon trues av sjefsforhøreren og helvete bryter løs. (Foto: Universal)
Cylonen Sharon trues av sjefsforhøreren og helvete bryter løs. (Foto: Universal)
Mannskapet om bord i Galactica har hele tiden antatt at stjerneskipet Pegasus gikk tapt da kolonienes romflåte ble tilintetgjort av cylonene. Nå dukker den forsvunne farkosten til alles forbløffelse opp ut av intet.

Pegasus har sluppet heldig unna kampen mot cylonene, skipet er i tipp topp stand og mannskapet velopplagt. Det samme kan ikke sies om Galactica, og kommandør Helena Cain tar snart over kommandoen på begge stjerneskipene – noe alle er enige om.

Cylonenes forbannelse
Slik Galactica har en cylon om bord, har også Pegasus sin – Gina. Hun er en kloning av Number Six, men er nå bare en skygge av det hun var tidligere. Pegasus’ sjefsforhører Thorne har hjernevasket og revet henne i fillebiter. Nå vil han gjøre det samme med Sharon, men maskinsjef Tyrol og Helo legger seg imellom.

Oppgjøret blir blodig.

Mer om serien
Den amerikanske science fiction-serien "Battlestar Galactica" tar oss med til en fjern galakse der menneskeheten står i fare for å bli utryddet. Truslene kommer fra de avanserte robotene, cylonene, som menneskene selv har skapt.

"Battlestar Galactica" er basert på tv-serien fra 1978. Serien NRK nå viser ble laget i 2005 og har en ny og moderne stil som utnytter til fulle dagens data- og digitalteknikk. Den er sendt på Sci Fi Channel i USA og var en knallsuksess for kanalen.

Snedt tidligere.

Amerikansk science fiction-serie 20 deler (2005)
Originaltittel: Battlestar Galactica, serie 2
Kveldens episode: Pegasus
Produsent: NBC Universal Studios
I rollene: Katee Sackhoff (Kara Thrace), Mary McDonnell (Laura Roslin), Edward James Olmos (William Adama), Grace Park (Sharon Valerii), Tricia Helfer (Number Six), Jamie Bamber (Lee Adama), Aaron Douglas (Galen Tyrol) og James Callis (Gaius Baltar)
PressekontaktSteinar Dahl , tlf. 23 04 74 57 TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail:
info@nrk.no


LENKER
  • Les mer