Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 11. mai 2004 kl 19.40 Whoopi

Moro med røyk og mulkt

Mavis (Whoopi Goldberg) neglisjerer røykeforbudet i New York. (Foto: Carsey-Werner-Mandabach Distribution)
Mavis (Whoopi Goldberg) neglisjerer røykeforbudet i New York. (Foto: Carsey-Werner-Mandabach Distribution)
Hotelleier Mavis Rae, livets glade dame, er svak for både det ene og andre og legger ikke skjul på det. Snarere tvert imot. Men et lovpåbud er et påbud ved lov – forlengs og baklengs.

Bøter kan svi, spesielt når du får en for å røyke hjemme hos deg selv, praktisk talt. Og det er akkurat slik Mavis opplever det. Hun er frustrert så det ryker.

Skjult øm tå
Verre blir det da Mavis putter pepper i munnen på Nasim, og han får en mulkt for å spytte i det offentlige rom.

Mavis er virkelig lei seg. Men da hun oppmuntrer Nasim til å få prøvd riktigheten av bøteleggelsen i retten, trekker han seg. Mavis tråkker nemlig på Nasims skjulte ømme trå.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Sendes også torsdag i samme kanal.

Innkjøpt komedie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Originaltittel: "Whoopi", serie 1, i kveld: "Shout"
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Hjemmeside