Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 27. oktober 2002 kl 22.30 Våre små hemmeligheter

Nostalgisk tilbakeblikk

En kveld over en bedre middag av hjemmelaget pasta, deler Alex, Kelly, Evan, Miranda, Richie, Will, Jason og Gabrielle noen av de viktigste hendelsene i livet med hverandre.

Alex husker tilbake til tenårene da hun slo erkefienden sin Brenda Butcher i ”Fast Ladies” rulleskøyte-konkurranse. Mens Kelly mimrer om to kjæledyr hun hadde som liten – musene ”Eenie” og ”meenie” – og hvordan bestemoren ga Meenie magisk medisin slik han kom tilbake fra de døde...

Evan strutter av stolthet mens han forteller at han som syvåring hadde høytlesning for jenter som var mye eldre enn ham. Richie og Will forteller hvordan de møttes og ble venner. Jason og Gabrielle forteller de andre hvordan de forelsket seg i hverandre – fortroligheten gjør at vennskapene mellom de 8 vennene blir dypere.
(Bilder finnes på pressetjenesten)


Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Sidsel Linden(tlf. 23 04 98 41)