Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. juni 2005 kl 20.50 Du skal danse mye

Ny fest i Skarphallen

Curt Haagers på scenen. (Foto: Lina Lundberg)
Curt Haagers på scenen. (Foto: Lina Lundberg)
I kveld går startskuddet for tre nye danseprogrammer fra Skarphallen i Tromsø. Tore Skoglund og Ann-Charlotte Andersson er programledere.

- "Du skal danse mye" er laget med glimt i øyet, men først og fremst handler det om musikk og dans. Vi gjør det vi kan for at seerne skal oppleve det som om de er med på festen, sier producer Hans Børge Hartvigsen.

Med kassevis av godt humør presenterer Ann-Charlotte Andersson og Tore Skoglund den ene "kramgoe" låten etter den andre. De får hjelp til å sjekke stemningen blant publikum av Elin Østraat, som tar seg noen runder på dansegulvet og mellom bordene.

Populære gjester
Vikingarna tok turen til Tromsø og Skarphallen.

- Samme helg skulle de egentlig ha vært i Tyskland og mottatt en pris foran millioner av tv-seere, men de valgte i stedet å komme hit opp. Det må bety at de liker seg veldig godt i Tromsø, hvor de har et stort og kjært publikum, sier Hartvigsen, som er imponert over profesjonaliteten til dansebandet og spesielt frontfigur Christer Sjøgren. - Han har en enorm utstråling og er svært dyktig i det han driver med. Det er nok mye av grunnen til at Vikingarna har holdt seg på toppen så lenge.

Det blir også andre svensker på scenen, nemlig bandet Curt Haagers. Det norske bandet Dænsebændet er også til stede.

Flere soloartister har tatt turen til Tromsø. Stavangermannen Hans-Petter Hansen som herjet på norsktopplisten for 20-25 år siden, kommer for å fremføre noen av sine gamle slagere.

Også Stein Ingebrigtsen dukker opp, og han skal blant annet fremføre den nye låten "Himmelsendt" som er skrevet av popstjerne-sønnen Christian. Lillian Askeland entrer scenen utover kvelden, og hun får bandsupport fra Curt Haagers.

Programmet er sendt tidligere.


NRK Troms
Programleder: Anne-Charlotte Andersson og Tore Skoglund
Producer: Hans Børge Hartvigsen
Prosjektleder: Christin Thobroe
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10