Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 29. mars 2010 kl 19.30 Påskenøtter

En nøtt å knekke


Like sikkert som påskeharen er det at Roald Øyen skal servere daglige doser mentale nøtter gjennom påskeuken. I år får han med seg sin datter Camilla i jobben med å utfordre TV-seerne.

Hele Norges nøttegeneral ligger stabilt i tet på seerstatistikken hver jul og påske, og denne gang har han altså toppet laget med sin datter Camilla Øyen Langfeldt som er med som reporter og lager noen av oppgavene.

Løsningsordet til påskenøttene i år kan ringes inn på svartelefonen 815 49 049 (vanlig samtaletakst). Eller du kan skrive løsningsordet du kommer frem til og sende det på SMS til 26600. SMS-tjenesten koster 5 kroner.

I hver oppgave vil tre vinnere trekkes ut, og premien er en kopp designet av Fredrik Skavlan.

Jubileum
Fjernsynet feirer 50 år i Norge i år og det markeres i Påskenøttene. I hvert av de åtte programmene vil det komme en "nostalgioppgave". Roald og Camilla har også vært litt på reisefot for å lage nøttene. Det siste programmet kommer til å dreie seg en del om London, ellers har de vært i Danmark, Sverige og selvsagt rundt om i Norge.

Barna får også bryne seg på en oppgave i hvert av programmene. Det blir klipp fra de aller nyeste filmene og oppgaver fra emnene geografi, humor og musikk.

Påskefeiring
Roald Øyen skal tilbringe sin egen påske hjemme med litt skigåing og båtpuss. Sannsynligvis skal han også se litt på påskenøttene han har levert.

Spørrelek fra NRK Underholdning (2010)
Ved Roald Øyen
Pressekontakt: Sidsel Linden, 23 04 98 41 / 909 55 364
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900