Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 6. januar 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 6. januar kl 21.00
På banen (1:13)

Jenter, fotball og kjærlighet

Alle er de forskjellige, men de er lojale til døden Yorkshire- jentene. De spiller fotball for det lokale laget, Castlefield Blues, og støtter hverandre i tykt og tynt både på og utenfor banen.
BBC har produsert denne serien hvor vi i 13 episoder følger en gjeng sterke og glade Yorkshire-jenter som spiller på det lokale fotballaget. Utenfor banen dreier det seg for det meste om kjærlighet og intriger. De har alle sitt å stri med, men står sammen både for å lykkes på fotballbanen, og for å takle det som måtte dukke opp av problemer i alle andre sammenhenger.

Første episode
Det er en stor dag for Castlefield Blues? storspiller, Teresa Mullen. Hun skal gifte seg med Eddie Ryan som har vært kjæresten hennes i over sju år. Hennes far og yngre søster forbereder seg til den store dagen sammen med Teresa, og alt virker perfekt.
Utdrikningslaget har tatt på lagvenninnene og brudepikene fra Castlefield Blues. Rita Dolan blir vekket fra en dyp søvn av mannen John, Angie Gill føler seg i fin form, mens Shazza fortsatt er i koma på sofaen. Heller ikke Geraldine er i toppslag, men alle gleder seg.
Hjemme hos familien Mullen er alt et eneste kaos, og når brudepikene ankommer, er Teresa i fyr og flamme.
Lagets minibuss med laget, sponsorer og bruden legger av gårde til kirken, men når de kommer fram får de seg en overraskelse - brudgommen er ikke å se...

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilder (via Scanpix/Internett)
1.Fotballaget Castlefield Blues.

2. Teresa Mullen og hennes far Jimmy er klar for den store dagen. (Foto: BBC)

I rollene: Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, James Nesbitt, John Thomson
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18