Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 11. juni 2003 kl 23.20 Våre små hemmeligheter

Kjærlighetslivet går sin skjeve gang

Alex (Claudia Kravan) og Will (Joel Edgerton) (Foto: Southern Star)
Alex (Claudia Kravan) og Will (Joel Edgerton) (Foto: Southern Star)
Alex og Evan tar ecstasy i et selskap og ender opp i en het omfavnelse, som blir avbrutt av Kelly. Ettervirkningene setter inn og vennskapet skranter. Evan innrømmer å ha vært forelsket i Alex, men at han ikke er det lenger. Snakker han sant?

Kelly har gått til anskaffelse av en bok med tittelen "Kjærlighetens regler", og møter en ny mann, Miles. Hun følger reglene så nøye at Miles tror hun ikke tar forholdet deres alvorlig. Will holder på forberede en stor overraskelse for Sam. Det er en vakker, hjemmegjort drage med ordene "Will elsker Sam" skrevet over den.

Jason låser seg inn i Gabrielles leilighet mens hun sover. Hun forlanger å få nøkkelen tilbake, og samtidig gjør hun det slutt med Mac. Gabrielle vil finne igjen sin egen styrke. Miranda får rollen som Nina i Tsjekovs "Måken" og er overlykkelig. I mellomtiden blir det hetere mellom Richie og joggekameraten Brad. Sex er uunngåelig. Når Richie kommer hjem med sugemerker, blir Mirandas verste anelser bekreftet. Hun er rystet.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnsonb (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83