Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. oktober 2004 kl 14.00 VM sykkel 2004: Landevei, kvinner

Landeveissykling i Verona

Dag Erik Pedersen og Kjell Kristian Rike er klare for Sykkel-VM i Italia. (Foto: Anne Liv Ekroll)
Dag Erik Pedersen og Kjell Kristian Rike er klare for Sykkel-VM i Italia. (Foto: Anne Liv Ekroll)
En fartsfylt sykkelsesong kulminerer med VM i landeveissykling i Verona i Italia denne helgen. Dag Erik Pedersen og Kjell Kristian Rike rapporterer fra verdensmesterskapet.

Det hele starter lørdag klokken 14.00. Da blir det over tre timer direktesending fra Verona med kvinnenes sykkelløp. NRK viser også et sammendrag på 15 minutter klokken 23.25 samme kveld.

Norges Anita Valen skal i aksjon på lørdag, og det blir spennende å se om hun kan gjøre det bedre enn i OL i Athen. Formen ser i hvert fall ut til å være stigende, i og med at hun endte på en 11. plass sammenlagt i etapperittet Giro delle Toscana i Italia for to uker siden.

Hushovd og Arvesen
Søndag er det klart for mennenes landeveisritt, og allerede klokken 10.00 braker det løs med sju timer direktesending fra denne øvelsen. Her er det Norges mest kjente sykkelprofiler Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen som skal i aksjon, og forventningene er store til deres innsats. I tillegg til disse to er Mads Kaggestad og Morten Hegreberg tatt ut som hjelperyttere til fellesstarten i Verona.

Også denne øvelsen kommer i et sammendrag senere på kvelden. Fra klokken 23.20 er det satt opp 25 minutter med det beste fra dagens øvelse.

Egenprodusert sending fra NRK Sport
Kommentatorer: Dag Erik Pedersen og Kjell Kristian Rike
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/9018 36 10
Les mer: www.nrk.no/sport


LENKER
  • Les mer